2010. Április

HÍREK: a Sümegi Kistérségi Többcélú Társulás a „Járóbeteg szakellátó központ kialakítása a Sümegi Kistérségben” az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Dunántúli Operatív támogatási rendszeréhez benyújtott, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által 319.738.500 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesített „KDOP– 5.2.1/B-2008-0014” azonosító számú pályázatának megvalósulásáról.

A projekt megvalósításában a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Területi Iroda, mint Közreműködő Szervezet vesz részt.

A Sümegi Kistérségi Többcélú Társulás fontosnak tartja, hogy a 1054,56 m2 összterületű, korszerű szakellátó központban a szolgáltatások egymásra épülő, és egymást kiegészítő integrációja révén a kistérségen belül és a térségen kívül élő emberek számára is hozzáférhetővé váljon a magas szintű szakorvosi ellátás.

Az építkezés kivitelezője, az SZ-L BAU Kft a terveknek megfelelően halad a munkálatokkal.
A fagyos időjárás elmúltával tovább folytatódik a JÁRÓBETEG SZAKELLÁTÓ KÖZPONT építése. A főfalak mellett elkészültek a válaszfalak, a födémzsaluzása után már állnak a tető gerendái, s a nyílászárók is a helyükre kerültek. Készülnek az épület-gépészeti vezetékek és a vakolások.